În prezent, sunt 72 de restaurante McDonald’s în 21 de orașe din România, iar Premier Restaurants are un plan ambițios de dezvoltare a lanțului de restaurante în țara noastră. Astfel, în perioada următoare, 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel național pentru pozițiile de lucrător în restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leder și Manager Trainee, potivit unui comunicat de presă.

Salariul de intrare la McDonald’s este de 3.250 lei brut. Compania se află în top 10 angajatori privați, în ultimul an (1 iunie 2017 – 31 mai 2018), în jur de 550 de angajați fiind promovați în poziții superioare.

„Angajații sunt clienții interni ai McDonald’s”, afirmă Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Programele de recrutare ale companiei în România sunt active pe tot parcursul anului, cu zeci de interviuri organizate în fiecare zi în cele 72 de restaurante din țară.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. În România, este lider al pieței restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei la nivel local și are 4.500 de angajaţi.