Veniturile companiei la nivel global în primul trimestru au fost de 706 miliarde de yeni (5,04 miliarde de euro), în creştere cu aproape 15% faţă de anul anterior. Profitul net s-a situat la 48,9 miliarde de yeni (349 de milioane de euro), ceea ce înseamnă o creştere cu 43,4 miliarde de yeni.

Totodată, volumele de vânzări globale Mazda au continuat să crească, ajungând la 319.000 de unităţi, cu 6% mai mult decât perioada anterioară. La nivel European Mazda a vândut 56.000 de vehicule, în creştere cu 23%, ca rezultat al eforturilor constante ale companiei de a-şi consolida reţeaua de distribuţie şi de a îmbunătăţi experienţa cumpărătorilor. Creşteri considerabile au fost obţinute şi în America de Nord şi în China, cu 16, respectiv 18%.
Succesul companiei cu sediul la Hiroshima poate fi atribuit în primul rând noii generaţii de modele. Automobile precum Mazda3, Mazda6 şi Mazda CX-5 au reprezentat două treimi din vânzările Mazda de modele noi, comparativ cu 50% în aceeaşi perioadă a anului trecut. Acestora li se vor alătura mai multe modele noi, inovatoare, pe parcursul următorilor doi ani, începând cu noua Mazda2, care va debuta comercial în Europa la începutul lui 2015. Printre altele, aceasta prezintă un motor diesel SKYACTIV complet nou. Producţia a început în Japonia în iulie.

Producţia companiei este acum cu adevărat globală, după ce operaţiunile de la noua fabrică din Mexic, inaugurată la începutul acestui an, decurg lin, iar construcţia liniei de asamblare de transmisii din Thailanda decurge conform planului. Acestea se alătură altor capacităţi de producţie din Malaezia şi Rusia, extinse recent.

Estimările Mazda pentru acest an rămân neschimbate: un profit operaţional de 210 miliarde de yeni (1,56 miliarde de euro), un nou record, şi un profit net de 160 de milioane de yeni (1,19 miliarde de euro) în creştere cu aproape 18% faţă de anul anterior, şi o creştere de 8% a veniturilor, la 2,9 trilioane de yeni (21,5 miliarde de euro). Numărul de unităţi produse va fi de aproximativ 1,42 milioane. Profitul opraţional de 182 de miliarde de yeni, obţinut anul trecut, a fost cu 14% mai mare decât recordul anterior, de 160 de miliarde de yeni, stabilit în anul fiscal 2007-.2008, deşi rata de schimb a yen-ului a fost mult mai nefavorabilă.