Scandalurile privind portul măştii de protecţie printre aleşii sau demnitarii statului român nu s-au încheiat cu cazurile lui Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan.

Masca de protecţie e opţională pentru Daniel Ghiţă: “E declarată pandemia în România?”

Ultimul pe listă, surprins în Parlament purtând masca mai mult ca un accesoriu vestimentar, este deputatul PSD Daniel Ghiţă.

Întrebat de jurnalişti de ce nu poartă masca în mod corect, Ghiţă a răspuns prima dată că, după cunoştinţele lui, în România nu a fost declarată pandemie, lansându-se apoi într-o tiradă îndreptată la adresa guvernanţilor.

Sursa foto: Stirile PRO TV

“Cei care ne conduc de un an şi patru luni să răspundă pentru toate crimele, atrocităţile pe care le-au făcut până acum. E declarată pandemia în România? Eu nu ştiu că e declarată în România.

Vorbiţi cu Guvernul să desecretizeze toate contractele pe care le-a făcut în perioada de pandemie. Asta e economia ţării. Sunt 40 de miliarde de euro pe care Guvernul Cîţu şi Orban le-a împrumutat, dar nimeni nu răspunde pentru banii ăştia.

Astea sunt cele mai importante. Guvernul respectă cetăţenii pentru că a împrumutat ţara şi până la urmă şi copiii noştri vor rămâne să plătească datoria?”, a fost răspunsul halucinant dat de deputatul PSD, potrivit Agerpres.

Deputatul PSD invocă un certificat medico-legal care l-ar scuti de purtarea corectă a măştii

La insistenţele reporterului PRO TV de a oferi un răspuns mai clar referitor la masca de protecţie, Daniel Ghiţă s-a scuzat spunând că are certificat medico-legal care-i permite să nu poarte masca. Întrebat pentru ce afecţiune are acest aviz medical, deputatul social-democrat a refuzat din nou să răspundă, invocând faptul că reporteriţa nu este un specialist şi nu vrea să discute cu ea.

Sorina Ionașc: ”Nu vă supărați, dar dumneavoastră nici măcar acum nu purtați masca corespunzător…”

Daniel Ghiță: ”Am certificat medico-legal, nu am voie…”

Sorina Ionașc: ”Pentru ce afecțiune?”

Daniel Ghiță: ”Vorbesc cu specialiștii. Sunteți specialistă? Vorbiți cu Guvernul Orban ca să desecretizeze, și Cîțu, să dese… cretise… contractele pe care…”

Sorina Ionașc: ”Ce legătură are?”

Daniel Ghiță: ”Lăsați-mă să vorbesc. Dacă nu, vorbiți dumneavoastră…”

Deputatul PSD a fost văzut de mai multe ori în plenul Camerei Deputaţilor sau pe holul sălii de plen fără mască de protecţie sau purtând masca fără să-şi acopere şi nasul.

Filmarea poate fi vizionată pe site-ul Stirileprotv.ro.