„Da, e foarte grav ce se petrece. E un dezastru. Uite şi acum, mă uit pe geam, e pustiu, e ca în filmele alea în care vine apocalipsa, nu e nicio diferenţă. Trec doar maşini de poliţie şi ambulanţele. În farmacii nu mai sunt (n.r. măşti de protecţie), dar poţi comanda online. Fii-mea a comandat zilele trecute, nu mi s-au părut scumpe, am plătit vreo 18 euro parcă, pe vreo 20 de măşti”, a relatat Dennis Şerban, potrivit gsp.ro

În ce s-a transformat stadionul din Madrid

„Problema lor e alta acum. Nu mai au locuri suficiente pentru depozitarea cadavrelor. Au făcut loc pe un stadion din Madrid, iar Palatul Patinoarului l-au transformat în morgă”, a conchis Dennis Şerban, conform sursei menționate.

Un număr amețitor de cazuri

Gică Craioveanu se află și el în Spania. Acesta a relatat pentru DigiSport că „e destul de rău. Totul este aiurea. Totul este invers. Mă culc la 7 dimineaţa, mă scol la 3. Timpul trece greu. E totul greu. S-o vedea luminiţa de la capăt, dar, lumea încă doarme pe hol la spitale. Eu sunt şi optimist şi sper ca în două săptămâni să treacă. Dar sunt foarte multe cazuri, se apropie de 100.000 de cazuri. Eu cred că se va termina săptămâna cealaltă, sunt optimist. Eu am încredere în oameni şi în sistemul sanitar, chiar dacă preşedintele a reacţionat foarte târziu”.