Cosmote România, al treilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat astăzi un nou portofoliu de abonamente „Perfect pentru tine”, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi configura abonamentul.

„Perfect pentru tine” a fost creat pornind de la portofoliul curent Cosmote Real Option şi permite abonaţilor să împartă abonamentele Cosmote Real Option în pachete separate, la un tarif individual, creând astfel noi oferte speciale corespunzătoare nevoilor lor.

Noul portofoliu de abonamente constă într-un plan tarifar standard, de 4,5 euro pe lună (fără TVA), ce cuprinde 50 de minute naţionale şi internaţionale, respectiv 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea. La acest plan standard, utilizatorii pot adăuga extraopţiuni, care includ minute naţionale şi internaţionale suplimentare şi/sau extraopţiuni cu minute şi SMS-uri suplimentare în reţea.

În funcţie de valoarea totală a abonamentului astfel configurat, abonaţii beneficiază şi de anumite oferte la achiziţionarea de telefoane mobile, precum şi de un bonus pentru portarea numărului de telefon în reţeaua Cosmote.

Noul portofoliu se adresează atât clienţilor existenţi care aleg să adopte noul plan tarifar, cât şi noilor abonaţi. Cosmote avea anul trecut  6.920.816 de clienţi.

0-48430-cosmote.jpg

SURSA: Cosmote