Marian Vanghelie a spus tot! De ce a ajuns Oana Mizil la spital?

Într-o intervenție la Antena 3, Marian Vanghelie a negat informațiile care au apărut în presă cum că și-ar fi agresat fizic partenera. Asta în timp ce sursele judiciare spun că Oana Mizil a ajuns singură la spital cu mai multe vânătăi.

Întrebat despre acest subiect, fostul primar al Sectorului 5 a precizat că s-a certat cu Oana Mizil și că el a fost cel care a sunat la ambulanță, subliniind că nu a existat nicio bătaie. El a mai spus că toată lumea se ceartă și că Oana Mizil a avut un puseu de tensiune, motiv pentru care a fost necesar să cheme ambulanța.

„Eu am chemat salvarea. Au plecat șoferii mei, s-a dus şi fratele meu şi ne-am ocupat acolo de probleme. Nu există nicio bătaie. În toate familiile, lumea se mai ceartă. Oana a avut un puseu de tensiune. Când a venit salvarea m-a întrebat ce s-a întâmplat şi am zis că ne-am certat. Ce era să spun că am mâncat mâncare stricată”, a spus Vanghelie.

Oana Mizil, probleme cu tensiunea

Marian Vanghelie a mai spus că soția sa are probleme cu tensiunea mică și că poate pune la dispoziție documente care atestă acest lucru pentru a dovedi că nu minte cu nimic.

Acesta a povestit că atunci când au început să se certe, acesteia i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie. Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei mai spune că spitalul este cel care a chemat poliția și că soția sa nu a dorit să depună plângere penală, dar că se va formula un ordin de protecție de câteva zile.

„Soţia mea are o problemă cu tensiunea mică şi nu mint cu nimica. Putem să vă punem documentele la dispoziție. În momentul în care ne-am certat a făcut o spaimă şi i s-au încleștat degetele de la mână şi a început să se sperie. În momentul în care cineva se ceartă pe baza certificatul medico-legal spitalul a chemat Poliţia.

Soţia mea nu a vrut să depună plângere penală şi atunci i-au zis că au decât o formulă să facem ordin de protecţie pe câteva zile şi au întrebat-o dacă are unde să se ducă şi ea a zis da”, a spus Marian Vanghelie.

Despre violența domestică

Marian Vanghelie a recunoscut că pe ordinul de protecție se precizează că Oana Mizil a fost lovită cu pumnii în zona capului. Întrebat dacă se va duce la Parchet pentru a fi audiat în dosarul de violență domestică, Vanghelie a spus că nu și că vor merge, de fapt, avocații, subliniind că nu dorește să facă parte dintr-un ”circ mediatic”.

„Se duc avocații noștri care ne reprezintă. Nu vrem să facem parte dintr-un circ mediatic. Plecăm la mare, amândoi”, a spus Marian Vanghelie.

Întrebat de la ce a pornit cearta, Vanghelie a spus ”este un motiv la care milioane de români se ceartă și în acest minut”. El a continuat prin a preciza că fiecare se ceartă în felul lor și că nu și-a dorit să iasă o chestiune delicată.

„Fiecare se ceartă în felul lor. Eu am talentul meu. Adică din păcate nu am vrut să iasă o chestie delicată. Talentul asta al meu câteodată este pozitiv, câteodată este negativ. Acum a ieșit pe negativ”, a conchis Marian Vanghelie la Antena 3.