Potrivit TheStreet, Bill Gates e un consumator de fast-food, în special de burgeri și sifon. Și este un mare fan al produselor McDonald’s. Magnatului îi place, de asemenea, să-și ia burgerii de la In-N-Out și bea zilnic mai multe cutii de Diet Coke.

În urmă cu câțiva ani, Gates a explorat și stilul de viață vegetarian, datorită prietenilor. Dar și pentru că „a constatat că „meniurile primite în avion, cu roșii și fasole, pur și simplu aveau un gust mai bun decât carnea de vită.”

Miliardarul Warren Buffet este, de asemenea, un fan al McDonald’s. Aproape zilnic, se oprește lângă lanțul de fast-food și, în funcție de cât de prosper se simte, comandă doi cârnați pentru 2,61 USD, cârnați, ou și brânză pentru 2,95 USD sau slănină, ou și brânză de 3,17 USD.

Cum au cumpărat mâncare folosind cupoane de reducere

Bill și Melinda Gates au povestit cum Buffet i-a dus odată la la un punct de vânzare McDonald’s din Hong Kong.

Bill Gates a rememorat momentul astfel: „Vă amintiți cum ne-amuzat când am călătorit împreună la Hong Kong și am decis să luăm masa la McDonald’s? V-ați oferit să plătiți, ați băgat mâna în buzunar și ați scos … . cupoane de reduceri. Ne-a amintit cât de mult apreciați o afacere bună. Buffet este la fel ca noi, nu?”.