Ludovic Orban ar fi identificat deja fotograful care a realizat poza respectivă, potrivit antena3.ro.

Se pare că cel care a făcut poza este tot un liberal, lucru care se vede clar după lejeritatea cu care a realizat respectiva fotografie.

Reacțiile miniștrilor care au participat la ziua Premierului

„Nu vreau să comentez această poză, a fost o poză făcută la ziua primului ministru pe 25 mai. Nu comentez această poză. Am plătit acea amendă pentru că nu purtam masca. O aveam în buzunar, însă serveam o prăjitură atunci”, a spus ministrul Virgil Popescu.

Cine fuma pe rupte la Guvern

„Miracol la PSD. Cuprins de un acces brusc de demnitate şi bună-cuviinţă, Marcel Ciolacu, pentru cine nu ştie preşedinte al PSD, cere demisia Guvernului pentru că prim-ministrul a fumat în Palatul Victoria. Ceea ce face PSD acum se cheamă, în limbaj simplu, ipocrizie.

Domnul Ciolacu putea să dea dovadă de demnitate şi să ceară o demisie şi atunci când biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se transformase în fumoar. Nu a făcut-o. A mai avut două astfel de ocazii când Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, prim-miniştri PSD, fumau pe rupte în Palatul Victoria. A ratat şi aceste ocazii. Aşa cum a ratat toate ocaziile de a demisiona sau de a se împotrivi liderilor PSD când puneau România pe butuci. Dar ipocrizia te salvează întotdeauna din a vedea ridicolul şi lipsa de bun-simţ din propria ogradă”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Sursă foto INQUAM Octav Ganea