Lucian Bode: PNL va da președintele României în persoana domnului Nicolae Ciucă

Președintele PNL – Nicolae Ciucă și secretarul general – Lucian Bode au participat miercuri, 25 aprilie 2024, la lansarea candidaților PNL Dâmbovița pentru alegerile locale din 9 iunie. În discursul său, Bode și-a exprimat convingerea că PNL va fi la guvernare și după 2024. Mai mult de atât, el a declarat că Nicolae Ciucă va fi noul președinte al României.

„PNL are posibilitatea, voința și priceperea să obțină un scor care o să surprindă la nivel național. PNL va fi la guvernare si dupa 2024 și va da președintele României în persoana domnului Nicolae Ciucă. Au trecut vremurile când adversarii erau de neînvins, noi, cei din PNL am demonstrat asta” a declarat Bode.

Liberalul a declarat că județul Dâmbovița, unde a participat alături de Nicolae Ciucă la lansarea candidaților PNL, trebuie să iasă din anonimat.

„Mă bucur să revin în Dâmbovița, în mijlocul unei filiale care s-a modernizat foarte bine pentru a începe campania electorală. Dovadă stă această întâlnire, în care vă prezentați excelent și spun asta văzând toată țara, multe filiale care au pretenții mult mai mari, într-un număr mult mai mic” a spus secretarul general al PNL.

Lucian Bode a transmis către audiență că este conștient de eforturile lor de a ieși în stradă zilnic și că nu este ușor să desfășoare campanii și să consolideze o filială complicată. A subliniat că obiectivul major pentru ei, precum și pentru centrul de conducere al PNL, este să performeze în bătălia electorală pentru Dâmbovița. Liberalul asigurat că conducerea centrală a PNL îi susține pe deplin.

Organizarea din ziua votului aduce procente

A evidențiat că sub guvernele liberale s-au inițiat proiecte majore de dezvoltare, cu accent special pe infrastructura de transport, și s-au relansat proiecte abandonate de guvernările anterioare. Oficialul PNL adăugat că este important ca toate județele să se dezvolte în mod unitar și că unul dintre obiectivele principale este să câștige încrederea cetățenilor.

El a subliniat că trecutul a demonstrat că adversarii nu sunt invincibili și că PNL a dovedit acest lucru. A menționat că au candidați pregătiți și determinați și că este esențial să arate adevărata față a adversarilor lor. Bode a subliniat că proiectul liberal reprezintă o șansă unică pentru județul respectiv și că depinde de liberali cum valorifică această oportunitate.

Lucian Bode
SURSA FOTO: Facebook, Lucian Bode

A reiterat importanța unei schimbări și a îndemnat la accelerarea eforturilor, evidențiind că organizarea poate aduce câteva procente în ziua votului. S-a declarat încrezător că liberalii vor reuși și că au un lider experimentat în fruntea filialei. Bode a spus că PNL are potențialul, voința și expertiza pentru a obține un scor surprinzător la nivel național și că acest lucru va contribui la poziționarea lor drept învingători în viitoarele alegeri.

Ciucă va fi candidatul

A adăugat că PNL va continua să fie la guvernare și după 2024 și că va susține candidatura domnului Nicolae Ciucă pentru președinția României. A explicat că la nivel central sunt parte a unei coaliții și că candidatura împreună la europarlamentare este o realitate politică, datorată unor motive variate, inclusiv plecării unor parteneri de guvernare anteriori.

Secretarul general al liberalilor a subliniat importanța proiectelor de investiții pentru dezvoltarea țării și a evidențiat angajamentul lor față de investiții în detrimentul consumului. A menționat că obiectivul lor este să trimită la Bruxelles oameni pregătiți și că, în ciuda listei comune la alegerile europarlamentare, aceasta nu ar trebui să îi oprească în bătălia locală, pentru că ei sunt cei mai buni și au demonstrat acest lucru. Bode a concluzionat prin îndemnul de a-i convinge pe oameni că dezvoltarea este posibilă și în Dâmbovița.