Mihai Gâdea este în stare de șoc. El a încasat o lovitură uriașă chiar din partea lui Vlad Voiculescu. Mai exact, un sondaj de opinie realizat de Antena 3 îl dau câștigător pe mninistrul Sănătății. Șocul este uriaș ținând cont că acest post de televiziune îl critică vehement pe Vlad Voiculescu.

„Mulțumesc, Antena 3”, l-a ironizat, pe Facebook, ministrul Sănătății pe cei aflați în subordinea lui Gâdea.

Totul a pornit de la dorința Antena 3 de a vedea care este opinia românilor vizavi de Vlad Voiculescu. Ceo care au dat curs sondajului de opinie au fost chiar telespectatorii postului tv și cititorii de pe site. Rezultatul s-a dovedit un șoc pentru Mihai Gâdea și ai săi.

Intenția ar fi fost ca rezultatul sondajului să indice că românii nu sunt mulțumiți de Vlad Voiculescu la șefia Ministerului Sănătății. Surprizător însă, după 20 de ore (din 24) și 81.200 de voturi exprimate, 65% dintre respondenți au declarat că mai au încredere în ministrul Voiculescu, iar 35% că nu mai au. Ulterior, procentul s-a diminuat la 58% în favoarea lui Vlad Voiculescu.

Câtă încredere au telespectatorii Antena 3 în Voiculescu

Rezultatul sondajului a fost cu siguranță o lovitură pentru Mihai Gâdea. Situația nu s-a terminat aici. Vlad Voiculescu i-a ironizat pe cei de la Antena 3 printr-un scurt mesaj postat pe pagina sa de Facebook, vineri, dimineață: ”Mulțumesc, Antena 3!”.

Dedesubt, apare sondajul Antenei 3, cu întrebarea: ”Mai aveți încredere în ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu?”. Reacțiile nu au întârziat să apara.Unii internauți au scris mesaje de sustinere, în timp ce alții au scris mesaje care nu îi sunt favorabile oficialului de la Sănătate.

De altfel, Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu a reacționat în fața jurnaliștilor de la Antena 3. Acest post de televiziune îi cere să demisioneze. Unul dintre motivele invocate este legat de faptul ca ministrul nu a știut de ordinul fostului ministru al Sănătății privind modul în care sunt inmormântați cei care au murit de coronavirus.

”Văd aici microfoane de la televiziuni care promovează ideea că oamenii ar trebui să se trateze acasă. Cred că ar trebui să fim cu toții mai responsabili”, a spus Vlad Voiculescu.