Mirela Vaida a depus plângere după incidentul din platoul de la ”Acces Direct”, însă femeia care a atacat-o nu va fi judecată pentru tentativă de omor. În acest context, prezentatoarea tv se arată extrem de revoltată.

Aceasta susține că dosarul său a fost clasat pentru că atacatoarea nu ar fi nimerit-o.

Mirela Vaida este revoltată şi a depus plângere, pentru că femeia care a atacat-o nu este judecată pentru tentativă de omor. „Au spus că nu m-a nimerit, că am avut loc să mă feresc”, a spus prezentatoarea.

Totodată, Mirela Vaida a mai adăugat că anchetatorii nu au făcut o expertiză care să demonstreze că nu ar fi putut să oprească pietroiul dacă ar fi ajuns la ea. În același timp, ea a subliniat faptul că că oamenii legii nu au ţinut cont de ameninţările venite în urma atacului, făcute de faţă cu poliţia, dar nici de celelate pietroaie aduse de atacatoare.

În acest context, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida este judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi violarea sediului profesional.

Mirela Vaida, atacată în timpul emisiunii

Amintim faptul că o femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii ”Acces Direct” și a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida. Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

În urma incidentului, atacatoarea a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima.

Astfel, Mirela Vaida s-a arătat extrem de revoltată şi spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o, pentru că, spune ea, i-a pus viaţa în pericol.

De menționat este faptul că încadrarea se poate schimba, numai în cazul în care judecătorul admite toate probele pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

O nouă lovitură pentru Mirela Vaida, în dosarul deschis după ce a fost atacată cu bolovani chiar în timpul emisiunii pe care o prezenta: a fost clasată cea mai gravă acuzaţie din dosar, aceea de tentativă de omor.

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea tv declara că este extrem de frustrată pentru teama pe care trebuie să o trăiască de la incident.

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost”, a declarat Mirela Vaida.