Diana Șoșoacă a reușit să-l provoace și pe ministrul de Interne, Lucian Bode. Acesta a dat câteva informații cheie despre senatorul României. Bode a dezvăluit că Șoșoacă a fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri. Mai mult chiar, ministrul spune că se abţine foarte greu să comenteze comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea.

Ce a putut spune ministrul Afacerilor Interne? Lucian Bode a arătat că Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori pentru nerspectarea regulilor la protestele la care a fost prezentă. El a menționat că se abţine cu greu să comenteze comportamentul unor parlamentari care aleg deliberat să încalce legea.

Detaliile despre Șoșoacă au fost date de Lucian Bode la emisiunea Insider Politic de la Prima TV. Ministrul a fost întrebat câte amenzi a primit Diana Şoşoaca pentru încălcarea regulilor la proteste.

Diana Șoșoacă a fost amendată de mai multe ori

“Mă abţin foarte greu să comentez comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea. Acesta este, înainte de toate, un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi care respectă legea şi indiferent cum te numeşti şi ce calitate ai, să ştii că vei suporta rigorile legii dacă tu deliberat încalci legea”, a afirmat Bode.

Potrivit Ministrului de Interne, Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori, susține news.ro. 

Legea nu-i permite însă să dea detalii despre valoarea amenzilor și nici despre numărul acestora. Un lucru a reieșit, însă, clar, din spusele lui Bode.

“A fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri. Conform legii, numărul şi valoarea sancţiunilor privesc strict persoana în cauză şi nu pot să le comunic public, dar vă asigur că de fiecare dată instituţiile statului au aplicat legea şi de fiecare dată când s-a impus o sancţiune ea a fost aplicată, fie că a fost o sancţiune aplicată în calitate de participant, fie că a fost aplicată în calitate de organizator al unor astfel de manifestări”, a explicat ministrul de Interne.