Diana Șoșoacă a șocat întreaga lume! Cuvinte dure la adresa lui Raed Arafat. Reacțiile senatoarei au întrecut măsura

Senatoarea Diana Șoșoacă a șocat o lume întreagă după ultimele sale declarații făcute cu privire la situația din Capitală, unde mai mulți pacienți au fost scoși din Spitalul de Ortopedie Foișor pentru că acesta va deveni spital COVID. Cuvintele dure ale senatoarei au întrecut măsura după ce a spus ”mizerabilul asta de om, care nu are nici religie nici nimic”.

„Am fost sunata. Domnul Raed Arafat, daca nu se sesizeaza acum Parchetul General sa mearga sa-l aresteze pentru crimele pe care le-a facut in sistemul medical, inseamna ca nu mai avem justitie. Cum isi permite mizerabilul asta de om, care nu are nici religie nici nimic, sa-si bata joc de acesti oameni, dupa ce a bagat oamenii in saci?”, spune senatoarea.

Diana Șoșoacă îi cheamă din nou pe oameni în stradă

Sentoarea a mai spus că oamenii trebuie să stea într-un mediu septic după operație și că, dacă românii nu ies în stradă, înseamnă că ”suntem un popor de proști”.

”Dupa operatie oamenii trebuie sa stea in mediu septic. Daca poporul roman nu iese in strada acum, inseamna ca suntem un popor de prosti, care isi merita soarta. Sa fie prostii prostilor, care stau sa-şi bata niste nenorociti joc de ei! Probabil ca mai trebuie sa mai duc in spate inca o lupta, impreuna cu cei cu care am mai dus, ca asa am ajuns si la inmormantari normale.”, mai spune aceasta.

”Asta e crimă”

Senatoarea a mai precizat că scoaterea pacienților din operație reprezintă o crimă și că Arafat trebuie să își dea demisia. Diana Șoșoacă a mai spus că dacă era la Foișor rupea ordinul pentru că dreptul la sănătate al cetățenilor este garantat.

”Vreau sa vad si eu oameni care merg peste ei acolo la Foisor, sa vad avocati care sufoca parchetele cu plangeri. Ma sanctioneaza pe mine ca iau pozitie in parlament? Pai daca voi sunteti muci si prosti. Oamenii astia au nevoie de mediu steril si de ingrijiri dupa operatie, cum sa-i scoti asa, asta e crima.

Intorceti-va toti cu fata spre Dumnezeu si intrebati-va daca e bine ce faceti, prin starea voastra comoda. Ministerul Sanatatii, daca a dat acest ordin de la Raed Arafat, este a nspea mia oara cand trebuie sa-si dea demisia. Oamenii astia au dosare penale de la mine, sunt inclusiv sume monstruoase.

Daca eu eram director la Foisor, eu acum rupeam ordinul. Dreptul la sanatate al cetatenilor este garantat.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea