Ion Țiriac a fost dur taxat de soțul Serenei Williams. Acesta l-a atacat pe cunoscutul miliardar român imediat după victoria jucătoarei din SUA în fața Simonei Halep. Alexis Ohanian este soţul Serenei Williams. Acesta a postat un mesaj la adresa lui Ion Țiriac, imediat după ce tenismena a obținut victoria în fața jucătoarei noastre.

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul și sexistul Ion Ţiriac”, a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

Replica soțului Serenei a fost dată după ce Țiriac a făcut, în trecut, un comentariu dur.  Mai exact, președintele Federației Române de Tenis a făcut o afirmaţie care a stârnit controverse în lumea sportului.

„Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”, a spus omul de afaceri român. Acum, soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a reacţionat imediat.

„E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Țiriac, mesaj umilitor

Ulterior, antreprenorul de 37 de ani a mai postat un mesaj pe reţelele sociale, care s-a dorit a fi umilitor la adresa lui Ion Ţiriac.

„A trebuit să-l caut pe Google…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a mai postat Ohanian, potrivit digisport.ro.

Trebuie amintit că Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams. S-a întâmplat în sferturile de la Australian Open 2021. Tenismena americană o va întâlni în semifinale pe Naomi Osaka.

La capătul unui meci adjudecat în două seturi, Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, scor 6-3, 6-3.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu 850.000 de dolari australieni (545.000 de euro). În plus, e primesc şi 780 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în sferturi primesc un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) fiecare şi câte 430 de puncte WTA.