In cadrul celei de-a noua editii a concursului orologer desfasurat sub egida  prestigioasei reviste pariziene “Le Revue des Montres “, modelului Longines Legend Diver i-a fost decernat Premiul Special al Juriului la categoria “Ceasuri sport barbatesti”.

Juriul a fost alcatuit din cei mai de seama distribuitori francezi,  colectionari si pasionati de ceasuri, dar si jurnalisti.

Longines Legend Diver, cel mai nou model din seria The Sport Legends, a impresionat prin aspectul sau retro inspirat de un model produs in anii ’60.

Pastrand in intregime spiritul si designul tipic acelor ani, Longines a inzestrat aceste ceasuri clasice cu cele mai noi caracteristici si performante tehnice: un geam cristal safir bine proportionat, doua suruburi pentru coroana si coroana pe filet pentru a permite o etanseitate a ceasului de pana la 300m si bezel interior rotativ pentru scafandri. Astfel, pastrand deviza marcii “Eleganta este o atitudine” si combinand performanta cu un stil legendar, acest ceas a  fost alegerea unanima a juriului pentru aceasta categorie.

In Romania, ceasurile Longines se gasesc in magazinele Galt-orologerie elvetiana.

 Data: 17 ianuarie 2008

Sursa: Galt-orologerie elvetiana