Dezvoltatorul a finalizat primul bloc cu 375 de apartamente în 2009, iar de atunci complexul din Militari a fost extins cu încă două blocuri până la 925 de unităţi. „Rata de retenţie a West Gate Studios este de 80%, acesta fiind procentul de studenţi care şi-au reînnoit în fiecare an contractele de cazare. În realitate, odată cu extinderea campusului, numărul studenţilor care şi-au prelungit şederea în West Gate Studios a crescut”, a declarat Mihai Boite Operational Manager în cadrul West Gate Studios.

În prezent, în campusul studenţesc West Gate Studios locuiesc aproximativ 1.800 de tineri de diferite naţionalităţi: germani, canadieni, moldoveni, turci, israelieni, sirieni etc. Cei mai mulţi dintre aceştia studiază la Universitatea Bucureşti (30%), Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” (18%), Universitatea Politehnică (16%) şi Academia de Studii Economice (15%).

Investiţia totală în dezvoltarea celor trei blocuri din cadrul campusului a fost de 58 mil. euro. Taxa de cazare începe de la 80 de euro/loc/lună în cazul garsonierelor şi de la 160 euro/cameră/lună pentru apartamente.

Vedeţi mai jos un infografic despre West Gate Studios.

Click pentru mărire