Prima ediție a West Gate Career District va avea loc în perioada 25-26 aprilie, în complexul West Gate din Bulevardul Preciziei, nr. 24, sector 6, București. Evenimentul își propune să reunească, sub aceeași cupolă, companii relevante din toate domeniile de activitate, cu scopul de a facilita accesul tinerilor la ofertele disponibile pe piața muncii. Târgul de joburi este precedat de diverse workshop-uri care au loc în perioada 21-24 aprilie în complexul West Gate.

 „Ne bucurăm că am putut atrage încă de la prima ediție a West Gate Career District companii din domenii diverse de activitate, de la IT la sistemul medical, care vin cu oferte foarte atractive de internship-uri și au numeroase posturi disponibile”, a declarat Lidia Cîrje, project manager West Gate Career District.

Printre companiile care participă la West Gate Career District se numără: BRD-Groupe Société Générale, Siemens, UniCredit, Renault România, Medicover, Vauban, OC Product, Carestream, Enterprinse Concept, Dr. Leahu – Dental Clinic și Cardul Internațional de Identitate pentru Studenți (ISIC).

Partenerii evenimentului sunt: eJobs, Evenimentul zilei, Capital, Bursa, Business Cover, Jurnal de Afaceri și Iqool.

Organizațiile partenere care susțin West Gate Career District sunt: Uniunea Studenților Români (USR), Forumul Tinerilor din România și Centrul de Asistență pentru Dezvoltare Durabilă și Resurse umane.

Evenimentul este organizat de Consiliul Rezidenților din West Gate Studios, o echipă de 40 de tineri care reprezintă și deservește interesele tuturor celor care locuiesc în campusul West Gate Studios. 

„West Gate Career District a fost gândit ca un eveniment organizat de și pentru studenți. Sub acest concept, Consiliul Rezidenților a organizat în cei trei ani de funcționare peste 50 de eveniment iar până la finalul anului avem planificate încă zece evenimente”, a declarat Mihaela Cazacu, președintele Consiliului Rezidenților West Gate Studios.

Consiliul Rezidenților este format din rezidenți ai campusului West Gate Studios și este responsabil de organizarea evenimentelor și activităților pentru studenți, grupate sub denumirea generică de „Community Spirit”, care au menirea de a promova interacțiunea socială si personală, precum și dezvoltarea profesională.

Despre West Gate Studios

West Gate Studios este mai mare campus privat România și găzduiește peste 1.800 de studenți și tineri profesioniști de diferite naționalități, care locuiesc în cele 925 de garsoniere și apartamente.

Toate garsonierele dispun de balcon, baie și bucătărie complet mobilată și utilată, precum și de internet și servicii medicale incluse în tariful de cazare. Pe lângă unitățile de locuit, West Gate Studios mai include: săli de studiu și petrecere a timpului liber, teren de tenis, sală de fitness, restaurant, supermarket, cafenea și club, terasă cu grătare, parcare supravegheată și spațiu pentru depozitarea bicicletelor.

 Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: http://westgatestudios.ro/.