Aceasta susține că așteaptă motivarea deciziei CCR pentru a vedea dacă găsește vreo portiță de scăpare pentru clientul său.

„Până nu vedem motivarea, nu am ce să spun. În mod normal, ar trebui pus mâine în libertate, având în vedere declarațiile date de domnul Lăzăroiu despre ce se întâmplă și cum se întâmplă. Așteptăm motivarea să vedem ce portițe găsim, dacă există. E foarte greu să vă spun acum ce vom face”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Flavia Teodosiu.

Totuși, avocata nu îi lasă lui Dragnea prea mari speranțe, susținând că, potrivit comunicatului CCR, nu s-ar mai putea face nimic, deoarece Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv.

Astfel, în urma admiterii de către CCR a conflictului existent între Parlament și ÎCCJ, pe tema alcătuirii completurilor de 3 judecători, vor fi rejudecate doar dosarele înregistrate pe rolul ÎCCJ și soluționate în primă instanță până la 23 ianuarie 2019.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, la 27 mai 2019, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.