Ies la iveală amănunte absolut incendiare după ieşirea lui Liviu Dragnea din puşcărie. Imediat după ce a fost eliberat, ex liderul PSD a dat declaraţii presei, în uralele celor câteva zeci de oameni care îl aşteptau pentru a-l aclama.

Ce a făcut Dragnea după ce a ieşit din puşcărie?

După ce a terminat declaraţiile, Liviu Dragnea a plecat acasă alături de apropiaţi. L-au aşteptat în faţa puşcăriei iubita acestuia, Irina Tănase, Carmen Dan, fostul ministru de Interne şi Codrin Ştefănescu, fostul secretar general adjunct al PSD. Apoi, alături de apropiaţi, Dragnea a plecat spre casă.

La doar câteva minute după ce a plecat acasă, Dragnea a fost dat de gol. În direct la Antena 3 a intrat prin telefon fostul ministru de Interne, Carmen Dan. Aceasta a dezvăluit primul lucru pe care l-a făcut Liviu Dragnea imediat după ce a intrat în casă. Acesta le-a cerut apropiaţilor să oprească televizoarele.

„Nu vă vede. Primul lucru pe care ni l-a cerut a fost să închidem toate televizoarele din casă. Ne-a spus că nu mai vrea să audă nimic. În închisoare a avut acces la presă, dar acum vrea să se liniştească şi să stea pentru câteva momente alături de cei dragi. Cu siguranţă, aşa cum a promis, va face mai multe declaraţii în cel mai scurt timp”, a spus Carmen Dan în direct la Antena 3.

Dragnea, eliberat mai devreme din puşcărie

Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat, mai devreme, din puşcărie. A ieşit din închisoare după 2 ani şi două luni, deşi primise o condamnare de 3 ani şi 6 luni după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Poză de familie după ce a ajuns acasă

Dar asta nu e tot. Imediat după ce a ajuns acasă, Dragnea a făcut o poză alături de Irina Tănase, avocata Flavia Teodosiu, Codrin Ştefănescu sau Carmen Dan. Iubita acestuia, Irina Tănase, a postat-o pe o reţea de socializare.

Sursa foto INQUAM Bogdan Danescu