Carmen Dan, apropiată a lui Liviu Dragnea şi fost ministru de Interne chiar la momentul 10 august, şi-a găsit şi ea un job la stat.

Carmen Dan va lucra la Centrul care se ocupă de toate registrele notariale din România

La fel ca şi fosta ei colegă de cancelarie şi de Guvern Viorica Dăncilă, care va lucra pe un post de consultant la Banca Naţională, Carmen Dan a făcut rost de un post bine plătit la stat.

Fostul ministrul de Interne s-ar fi angajat la Uniunea Națională a Notarilor Publici, mai exact la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor notariale naționale.

Informaţia a fost făcută publică, marţi seara, de către europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe.

Politicianul îi transmite şi un mesaj lui Carmen Dan: să nu stea atât de liniştită, pentru că, în ciuda eforturilor făcute de cei puşi în funcţii cheie de PSD, dosarul 10 August a fost redeschis, iar vinovaţii vor plăti, chiar dacă mai târziu, scrie Vlad Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Vlad Gheorghe: Un alt soldat credincios al lui Dragnea a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate

“Ne-a gazat, acum s-a angajat – Carmen Dan are salariu gras

Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu’. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale.

Ce o recomandă pe fosta secretară de școală generală din Videle cu licență luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras?  Chiar ea a recunoscut – este „omul lui Liviu Dragnea”.

Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman „viața merge înainte” și leafa la fel. Date fiind competențele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia prididește să-l laude pe don Livio că e ,„puternic și semeț” în pușcărie.

Totuși, aș sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniștită, admirând infractorii. În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puși în funții cheie de PSD să îngroape dosarul, #10August a fost redeschis. Și nu renunțăm. Iar vinovații vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti”, este mesajul publicat, marţi seara, de către europarlamentarul Vlad Gheorghe.

Sursa foto: INQUAM Photos, Eduard Vînătoru