Simpatica și bine cunoscuta horoscopistă, Amalia Țîrcă, a luat recent decizia de a renunța, după șase ani, la televiziune pentru un job bine plătit la stat, potrivit evz.ro

Unde va lucra aceasta

Ea s-a angajat în funcția de controlor de trafic aerian la Romatsa. Conform sursei menționate, iubitul vedetei, un pilot renumit, a fost cel care i-a insuflat Amaliei pasiunea pentru avioane. Aparent, acesta i-ar fi pus o vorbă bună Amaliei Țîrcă la noul loc de muncă.

Drama în care a fost implicată Amalia Țîrcă

Cu aproximativ un an în urmă, fosta colegă de platou a lui Răzvan Simion și Dani Oțil a fost protagonista unei drame surprinzătoare. Aceasta s-a certat, în plină stradă, cu iubitul.

După ce a petrecut cu prietenele ei într-un local de fițe din București, Amalia și-a făcut apariția într-un renumit club din zona Floreasca, unde iubitul ei petrecea și el alături de câțiva prieteni. La scurt timp după ce tânăra a ajuns în localul cu pricina, spiritele ar fi început să se încingă.

Amalia ar fi fost foarte deranjată de faptul că iubitul ei ar fi consumat câteva pahare în plus. Ea a evitat să-l certe de față cu prietenii lui, așa că a ieșit  în parcarea localului, acolo unde se pare că i-a spus acestuia tot ce avea pe suflet.