„România lucrului bine făcut. Asta ne spunea domnul Iohannis care nu și-a trecut în declarația de avere sumele cu acea bancă comercială, plătite în avans pentru a închiria. Procurorii nu au cercetat, l-au protejat. Alte dosare au fost închise și cred că vor urma să apară dosare. Săptămâna viitoare luni voi veni cu a treia valiză. A treia, nu a patra. Aceea a fost cu gogoși, dar n-ați vrut nici dvs să înghiți gogoșile acelea?”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD Liviu Dragnea a venit luni în Parlament cu o valiză mai mare decât cele două prezentate anterior, care conține documente și mai multe stick-uri, spunând că valiza a fost găsită „de un localnic din Sibiu”. Ulterior a prezentat un filmuleț care arăta tranzacțiile făcute de șeful statului și care nu apar în declarația de avere.

„Am văzut cu toții că de foarte multe ori, deși există unii jurnaliști care fac dezvăluiri bine documentate, cu privire la activitatea infeacțională a domnului Iohannis, aceste știri mor foarte repede. Foarte, foarte ciudat. Și am zis să continui eu. Eu cred că românii au un drept legitim cine este cu adevărat acest personal. Ceea ce vedem la acest președinte fake, adică fals, este un personaj de carton susținut de statul paralel. Mulți l-au descris ca un șef de clan, cu toate acțiunile întreprinse. Putem vorbi despre 17 dosare penale. Acest domn care vorbea despre penali și despre penalii cocoțați în vârful statului. Pău dumnealui este penal, deci s-a cocoțat în vârful statului. În timp ce făcea pe Albă ca Zăpada și arăta cu degetul era posibilul penal în vârful statului”,a mai spus Dragnea, citat de Știripesurse.ro.