Cântărețul Nicolae Guță îi îndeamnă pe români să voteze cu “încredere” Liviu Dragnea-PSD. “Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, PSD-u-i cel mai bun”, spune la începutul videoclipului artistul „Nicolae Guță Magnificul”.

Maneaua a fost postată în acest weekend pe canalul de YouTube „Manele TV” care precizează că este o „melodie facuta la comandă pentru Partidul Social Democrat”.

În videoclip, apare în prim-plan Nicolae Guță, dar fundalul este ilustrat cu imagini de la mitingurile și întrunirile PSD, în care se văd mulți oameni și lideri ai PSD. În paralel apar tineri care dansează și cântă fericiți la festivaluri, copii care aleargă, bancnote în teanc numărate, părinți care merg cu copii de mână sau tineri îndrăgostiți în ceea ce pare a fi un apartament nou.

Prin versurile piesei, Nicolae Guţă își îndeamnă fanii „să ștampileze trandafirii”. „Atenţiune, naţiune! Din partea mea, Guţă Nicolae magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil, pentru PSD! Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultaţi-mă ce spun, PSD e cel mai bun”, îşi începe manelistul dedicaţia.

Maneaua conţine versuri precum: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii (…) Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri/ Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării”. Vine apoi refrenul: „Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viaţa mai bună/ Votează cu-ncredere/Liviu Dragnea – PSD”.

De altfel, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a susținut, pe pagina sa de socializare, că presa favorabilă PNL a luat foc în momentul în care au ascultat maneaua lansată de Nicolae Guță, în favoarea PSD. Ștefănescu l-a felicitat pe celebrul manelist și a spus că celelalte partide sunt invidioase.

„O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guță despre PSD! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot! Bravo, Guță!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Nicolae Guță a reacționat după ce videoclipul în care îi dedică o melodie lui Dragnea și PSD a stârnit un val de comentarii. „Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara democratica!”, a spus Nicolae Guță pe pagina sa de Facebook.