Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a revenit pe rețelele de socializare după aproximativ un an de la despărțire. După ce a lipsit aproape un an din mediul online, tânăra le-a arătat urmăritorilor săi ce cadou spectaculos a primit.

Irina Tănase a revenit pe rețelele de socializare

Aceasta a postat o poză din Abu Dhabi, din Hudariyat Island, în Emiratele Arabe Unite. În dreptul ei a scris „TBT” („throwback thursday”, sintagmă folosită pentru repostarea pozelor mai vechi).

Irina Tănase apare îmbrăcată într-o rochie albă, o pereche de papuci Hermes de circa 3.000 de lei și alături are o geantă neagră. Însă ce le-a atras atenția celor 6.000 de urmăritori pe care îi are a fost altceva. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a postat pe Instastory o poză cu un buchet de flori, cu trandafiri roșii și roz, și a scris că „lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă”.

Sursa: Instagram
Sursa: Instagram

Nu a dezvăluit însă de unde a primit florile sau cu cine a mers în vacanța din Emiratele Arabe Unite.

În vara anului trecut, playtech.ro a scris că Irina Tănase ar avea un nou iubit. Mai exact ar fi vorba despre Roger El Akoury, un om, de afaceri de origine libaneză, fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Au fost surprinși luând masa în oraș, dar niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat că ar avea o relație.

Cât despre Liviu Dragnea, s-a scris că ar fi împreună cu o profesoară de franceză pe nume Oana Leonte, însă fostul politician nu a dorit să ofere detalii în legătură cu acest subiect.

„Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumărate ori și o spun și acum.

Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă. Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba”, a declarat el în iulie 2022.

Irina Tănase a fost părăsită de Liviu Dragnea

Irina Tănase (29 de ani) a avut cu Liviu Dragnea (58 de ani) o relație de 8 ani de zile, iar cei doi ani de detenție ai fostului lider PSD i-au apropiat și mai mult. În decembrie 2021 însă, au apărut zvonuri potrivit cărora Irina Tănase ar fi fost părăsită de Liviu Dragnea, iar ea a confirmat.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta.

Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment.

Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă”, a declarat aceasta pentru gândul.ro.

Irina Tănase, despre valul de ură asociat relației cu fostul lider PSD

„De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez. (…) Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații, doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea.

Mi-am asumat totul! M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte. El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Inițial, am crezut că îmi reproșează discuții cu un fost iubit, cel dinaintea relației cu Liviu.

Acela este însă căsătorit, are copii și nu am mai vorbit de atunci cu el. Pe Paul l-am întâlnit ultima oară la începutul anului. De 8 martie, el îmi mai trimitea flori, îi trimitea și mamei mele, pentru că o cunoaște. Poate de aici au apărut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant și o susțin cu tărie”, a mai spus Irina Tănase pentru aceeași sursă.