Relaţiile dintre Marcel Ciolacu şi Liviu Dragnea nu mai sunt deloc bune!

Ciolacu a discutat şi discută cu toţi foştii preşedinţi PSD. Este şi Dragnea pe această listă?

O recunoaşte chiar actualul preşedinte al PSD, care spune că a păstrat legătura şi are discuţii cu toţi foştii preşedinţi ai Partidului Social Democrat, excepţia fiind Liviu Dragnea.

“N-am avut această plăcere nici cât a fost închis și nici după”, a declarat Marcel Ciolacu pentru Radio Guerrilla.

Cât despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să înfiinţeze un nou partid pe scena politică din România, Marcel Ciolacu spune că un astfel de anunţ nu trebuie să vină de la el, ci de la Dragnea sau de la Codrin Ştefănescu.

Marcel Ciolacu: La un moment dat ori faci tu un pas înapoi, ori partidul funcţionează organic şi te schimbă

Ciolacu atrage atenţia că şi alţi foşti preşedinţi ai PSD şi-au făcut partid după ce au părăsit partidul.

“Încearcă și al treilea, poate reușește”, afirmă ironic actualul lider social-democrat.

Marcel Ciolacu este de părere că intenţia lui Dragnea de a înfiinţa un nou partid doar din cauza “anumitor frustrări sau anumitor rateuri” este prea mult şi promite că el nu va ajunge vreodată într-o astfel de postură.

“Ar fi al treilea președinte PSD care și-ar face partid că și Mircea Geoană și-a făcut un partid și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește. (…)

Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru indiferent ce se va întâmpla.

Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu.

Prima ieşire la televiziune a lui Liviu Dragnea de când a fost eliberat

Invitat în noul episod al podcastului EVZ Play, Codrin Ștefănescu a precizat că Liviu Dragnea va avea prima ieșire la televiziune de când a fost eliberat din închisoare. Acesta a precizat că Dragnea va detalia mai multe subiecte de maxim interes pentru România. Codrin Ștefănescu a subliniat că există mulți oameni, atât din PSD, cât și cetățeni, care sunt supărați din cauza situației actuale.

“Duminică va avea prima ieșire la TV, la Realitatea (…) va explica de ce la Realitatea și nu la alt post de televiziune. Cu siguranță va detalia și câteva dintre temele pe care le-a exprimat la ieșirea din penitenciar. Cu siguranță vor fi subiecte foarte tari duminică. Toată lumea așteaptă; este un nivel mare de așteptare.

Oamenii sunt foarte supărați, sunt foarte supărați și mulți cei din PSD de modul în care PSD este condus de această echipă securistoridă cu Ciolacu în frunte face tot mai des blaturi și lumea a început să vadă lucrul ăsta. Sunt nemulțumiri mari în teritoriu, sunt nemulțumiri mari între primari. (…)

Toate temele astea cu siguranță vor fi abordate duminică. E posibil ca emisiunea să țină cam două ore. Va fi în direct. (…)

Sunt convins că va spune lucruri care vor șoca inclusiv oameni din presă, nu numai pe cetățeni. (…) nu pot să vă spun exact tot ce va spune. Sfatul meu este să îl urmăriți cu atenție”, a declarat, joi, Codrin Ştefănescu.