La o zi după ce a publicat o poză în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior și Laura Codruța Kovesi, Ponta anunță câți bani a câștigat șeful social-democrat în urma nunții fiului său, Ștefan Valentin Dragnea.

Victor Ponta susține că Liviu Dragnea a primit un „dar” de 800.000 de euro, de la toți cei care au participat la eveniment.

„M-am distrat cu postarea lui Mihai Sturzu / si m-am distrat si cu cei pusi de Dragnea sa spuna ca poza e falsa – ca sa ne distram mai tare merg diseara de la ora 21 la B1 TV in direct sa arat poza in original …. si poate mai gasesc / astept de maine sa vad cine se lupta sa va demonstreze cu “pixelii” ca nu e asa ( ca doar Dragnea de la Basescu a invatat tot)!

Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase – un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent ( cumparand sustinere cu functii si bani publici) a mintit o tara intreaga de peste un an ca sa lupta cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de inventii si bazaconii! Si in acest timp a distrus si furat tara, si-a cocotat analfabetele in fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul si PSD , a intors Romania de la drumul sau european si de dezvoltare – dupa care a facut o nunta cu Marea Adunare Nationala la care a primit “dar” 800.000 euro !

Cine spune si acum ca il crede pe Dragnea inseamna ca este cel mai cinic mincinos – nu mai are scuza naivitatii!”, dezvăluie Victor Ponta, citat de Bugetul.ro.


Te-ar putea interesa și: