Liviu Dragnea vrea să muncească în penitenciar încă din prima zi de după carantină. Fostul lider PSD a făcut cerere către penitenciar în care solicită să lucreze la popotă şi în parcul auto, potrivit România TV.

Luni este cea de-a 21-a şi ultima zi de carantină pentru fostul preşedinte PSD. Deocamdată nu se ştie dacă Liviu Dragnea va rămâne la penitenciar în Bucureşti sau va fi transferat în altă închisoare din ţară, aşa cum anunţa recent tot România TV, că ar vrea să își ispășească pedeapsa în alt județ.

În prezent Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova unde e încă în perioada de carantină. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, pe 27 mai, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

Decizia de condamnare a fost luată de patru dintre cei cinci membri ai completului, unul dintre judecători făcând opinie separată, în sensul trimiterii dosarului spre rejudecare, pe motiv că acel complet de la fond ar fi trebuit să fie specializat în judecarea faptelor de corupţie.