Toată familia a fost foarte fericită și a sărbătorit împreună ziua mamei Lidiei Buble cu cântece, lucru care a impresionat-o foarte tare pe artistă. Toți s-au strâns să petreacă și vorbim aici de o familie numeroasă.

Sursă: Instagram

„E prea drăguț la mine acasă … doamne, cât imi place de nu mai pot. Aici aș rămâne. E foarte fain. Mă bucur atât de mult că am venit”, a spus Lidia Buble pe contul ei de Instagram.

Lidia provine dintr-o familie cu 11 copii, ea fiind a patra născută. Cel mai mare dintre frații săi are 37 de ani, iar cel mai mic 11 ani. Și asta nu este tot! Artista povestea într-un interviu că are 22 de nepoței și 354 de verișori.

Aniversările se țin în lanț

Ziua de naștere a Danei Buble, sora Lidiei, a fost vineri și este la doar câteva zile distanță de cea a Lidiei. Se pare că artista o ține într-un lanț de aniversări, fără să mai fie afectată de despărțirea de Răzvan Simion.

După cinci ani de relație, anul acesta artista a fost nevoită să-și petreacă aniversarea în compania celor mai bune prietene și a surorii sale, Lorena.