Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar multă lume a fost șocată când a auzit că cei doi au decis să se despartă.

După luni de zile de la despărțire însă, artista a fost pusă în fața unei întrebări. Aceasta a fost întrebată de un fan dacă mai are sau nu sentimente pentru Răzvan Simion. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a recunoscut totul.

Mai exact, la finalul săptămânii trecute, Lidia Buble a făcut un joc pe contul personal de Instagram, în care fanii îi puteau adresa întrebări și, așa cum se aștepta și ea, multe au fost legate de Răzvan Simion.

Cea mai importantă însă, a fost cea legată de sentimentele artistei pentru prezentatorul Tv. Lidia Buble a recunoscut că încă își iubește fostul partener, chiar dacă sunt despărțiți de un an, iar din declarația lui Răzvan Simion, reiese că decizia i-a aparținut Lidiei.

Lidia Buble are încă sentimente

Totuși, chiar dacă încă îl iubește, Lidia a precizat că relația dintre ea și Răzvan a devenit o prietenie și se poate spune că este vorba despre o altfel de dragoste.

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste’, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

De asemenea, artista a mai povestit că Răzvan Simion este în continuare managerul său și unul dintre oamenii care o susțin și o sprijină cel mai mult în cariera sa.

„Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a mai spus ea pe Instagram.