Andreea Esca este la momentul actual cea mai cunoscută prezentatoare de știri din întreaga țară. Dincolo de știri însă, vedeta Pro Tv s-a decis să se ocupe și cu altceva. Mai exact, aceasta va face parte din distribuția primului proiect de teatru sonor independent din România, adică teatru radiofonic.

Potrivit Pro Tv, prezentatoarea știrilor nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat cu entuziasmul rolul de actriță în piesa de teatru online „Happiness, loading. It might take a while”, din care fac parte și alte nume importante ale industriei acestei arte.

Astfel, Esca face echipă în această piesă de teatru sonor alături de Ada Galeș, Istvan Teglas, Luca Rădulescu și Alexandru Potocean, iar premiera va avea loc pe YouTube în doar câteva zile, adică la data de 24 ianuarie.

Spectacolul va fi disponibil pe platforma video de socializare timp de 24 de ore, anunță reprezentanții Teatrului Improbabil.

„Ne aflăm într-o țară în care nimeni nu mai știe să fie fericit. Cu o mie de ani în urmă, toate exprimările bucuriei au fost ascunse și încuiate în Spațiul Interzis.

Ce facem însă când cineva descoperă zâmbetul și ne arată viața așa cum ar putea ea să fie? Putem învăța să fim fericiți? Avem sau nu o datorie față de noi înșine să ne construim, cărămidă cu cărămidă, zâmbet cu zâmbet, fericirea?”, este mesjaul transmis de  Teatrul Improbabil.

Ce va face, de fapt, Andreea Esca

Alin Neguțoiu, regizorul acestui spectacol a precizat că acesta trebuie ascultat neapărat la căști și va fi cu siguranță pe placul publicului larg.

„Tot ce știu sigur e că spectacolul trebuie ascultat la căști. Și că actele de răzvrătire sunt necesare. Nu știu dacă putem fi fericiți sau dacă chiar există fericire sau dacă chiar trebuie să fim fericiți.

Poate că e irelevant. Dar poate că există momente în viață când fericirea sau zâmbetul devin acte de răzvrătire. Deci poate devin necesare. Poate. Ce e sigur e că spectacolul trebuie ascultat la căști”, a declarat Alin Neguțoiu.