Lidia Buble a explodat după despărțirea de Răzvan Simion! Vedeta pur și simplu a răbufnit

Lidia Buble nu a mai rezistat după despărţirea de Răzvan Simion şi a transmis un mesaj extrem de acid la adresa fanilor. Cei care o urmăresc nu au ezitat să răspundă la postările artistei. După ce fanii au pus mai multă presiune pe ea pentru a afla motivul despărțirii, Lidia nu s-a putut abține și a răbufnit.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a scris Lidia Buble pe internet.

Lidia Buble și Răzvan Siomion, despărțiți înainte de ziua de naștere a artistei

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărţit cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a artistei, care a fost nevoită să își petreacă aniversarea în compania celor mai bune prietene și a surorii sale, Lorena.

„Vai, ce mi-ați făcut! Doamne, cât de tare! Fetelor, i love you! Vă iubesc!”, a scris vedeta într-o postare de pe Instagram.

Deși a fost nervoasă pe fani săi, artista le-a trimis și lor un mesaj de mulțumire prin intermediul rețelelor de socializare: „Mulțumesc pentru toate gândurile bune, sunteți în inima mea! Vă pup și îmbrățișez cu mare drag”, a scris Lidia Buble.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea pe Instagram

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor. Să fie, oare, vorba despre o împăcare?

„Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Lidia Buble a explodat după despărțirea de Răzvan Simion! Vedeta pur și simplu a răbufnit

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Lidia Buble a explodat după despărțirea de Răzvan Simion! Vedeta pur și simplu a răbufnit

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion și sters ulterior.

Lidia Buble a explodat după despărțirea de Răzvan Simion! Vedeta pur și simplu a răbufnit