Lia Olguţa Vasilescu face nunta alături de Claudiu Manda! Petrecere fabuloasă cu 500 de invitați atent selectați pentru marele eveniment.

Peste 500 de invitați, între care și șeful PSD, Liviu Dragnea, sunt așteptați, sâmbătă, la nunta ce se desfășoară într-un cort privat în comuna Ișalnița, din județul Dolj.

Nunta anului în politică! Lia Olguța Vasilescu, dezvăluiri neașteptate! Lista secretă cu invitați 

Petrecerea începe în jurul orei 18.00, într-un cort privat din comuna doljeană. Mai mult, naș este chiar primarul localității, Ovidiu Flori.

După cununia civilă, urmează nunta cu Claudiu Manda, cel care în doar câteva luni va deveni europarlamentar. Lia Olguța Vasilescu le-a dezvăluit jurnaliștilor că tot el se va ocupa de organizarea marii petreceri, în timp ce ea se dedică mai mult postului de purtător de cuvânt al PSD.

În ceea ce privește lista invitaților, ea a spus că nu este gata. Întrebată dacă Liviu Dragnea va lua parte la evenimentul mult așteptat, aceasta a replicat că nu știe. Liderul PSD s-a plâns în ultima perioadă de probleme de sănătate. El a dezvăluit că suferă atât de o hernie cervicală, cât și de una de disc. Totuși vrea să evite operațiile și momentan încearcă kinetoterapie.

Lia Olguța Vasilescu nu se joacă când vine vorba de soarta ei. Detalii neștiute despre nașii fostei șefe de la Muncă. Cum au făcut bani 

Așadar în curând Lia Olguța Vasilescu va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară. Ea a mai fost căsătorită în trecut cu Oviudiu Wlassopol, prim vicepreședinte ASF. Și Claudiu Manda a mai avut o soție, de care a divorțat în urmă cu ceva timp.

Primele imagini de la nunta anului în PSD! Momentul în care Olguța Vasilescu a zis DA! Ce au decis cei doi în privința actului de căsătorie VIDEO