Dacă despre fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu sau senatorul Claudiu Manda s-au scris sute de știri sau s-a comentat aprins despre ceea ce presa a numit nunta anului, despre cei care le-au devenit nași nu se știe foarte multe lucruri. Nași le-au fost primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, și soția acestuia, Larisa Flori. Averea acestora nu este una deloc de trecut cu vederea. Larisa Flori este asociată în două firme: EURO BEST GROUP SRL și FANTY GRUP SRL. În cazul primei firme, profitul nu este uriaș.

Potrivit bugetul.ro, în ultimul an fiscal a fost declarat un profit de 1.391 de lei. În cazul celeilalte societăți, lucrurile stau mult mai bine. Potrivit datelor declarate la Fisc, în anul 2017, FANTY GRUP SRL a obținut un profit net de 1.024.323 de lei, iar în 2016, unul de 1.355.278 de lei. Potrivit declarației de avere depusă în anul 2017, pe când era șef de birou la Primăria Craiova, Larisa Flori a dezvăluit că firma i-a adus 166.639,70 de lei, circa 35.000 de euro. De altfel, Larisa Flori mai este asociată în afacere cu Cristian Ciobârcă, Cristian Tudosie și Cătălin Tudosie. FANTY GRUP SRL administrează restaurantul Iberico din Craiova, conform gds.ro

„În februarie, 2015 a apărut restaurantul Iberico, care figurează pe firma Fanty Grup SRL, deținută de Cristian Ciobârcă, Cristian Tudosie, Iuliana Larisa Flori (soția primarului comunei Ișalnița) și Cătălin Tudosie. Cristian Ciobârcă a povestit despre afacerea sa în studioul Alege TV, alături de Ion Vărgatu. Fanty Grup activează din 2007, iar din 2008 a deschis prima unitate, Trend Studio Coffe. Acum pe firma respectivă activează mai multe unități de alimentație publică în Craiova, din categoria baruri și a restaurante”, a susținut Gazeta de sud la un moment dat.