Lia Olguța Vasilescu comentat declarațiile pe care le-a făcut astăzi Klaus Iohannis cu privire la noi consultări în Parlament, pentru referendum.
”Tratăm această declarație în contextul faptului că este 1 aprilie. A făcut o glumă de data aceasta, bună, spre deosebire de glumele pe care le face de obicei. Ne-am distrat cu toții când am aflat că după ce a primit acceptul Parlamentului de a organiza un referendum, acum vrea să mai convoace încă o dată Parlamentul pentru că domnia sa nu a ajuns la niciun rezultat cu întrebarea, chiar și după consultările de la Cotroceni. A ajuns la concluzia că nu are o întrebare și trebuie să îl ajute Parlamentul României.
Putem să îi dăm câteva drafturi cu întrebări. De exemplu: câte case trebuie să furi ca să ajungi președintele României? De câte abuzuri este nevoie în justiție ca să putem să avem legea magistraților, pe care o blochează de fiecare dată și așa mai departe. Eu cred că domnul președinte se plictisește foarte tare la Cotroceni și atunci își caută tot felul de ocupații”, a declarat Olguța Vasilescu, în direct la România TV.

Citește și Breaking. Iohannis provoacă cutremur. Atac dezastator la PSD. Ce se întâmplă cu referendumul