Lia Bugnar, prima reacție după ce a aflat că Anghel Damian și Theo Rose vor deveni părinți

Cu puțin timp în urmă, Anghel Damian și Theo Rose au anunțat că vor deveni părinți. Bucuroși că cei doi vor avea un copil în viitorul apropiat, fanii lor le-au transmis urări de bine, dar au fost și curioși să afle ce părere are Lia Bugnar, fosta parteneră de viață a lui Anghel Damian, despre sarcina lui Theo Rose, motiv pentru care aceasta a fost contactată de un jurnalist pentru a oferi o primă declarație despre acest subiect.

Spre surprinderea reporterului, scenarista serialului TV „Clanul” a fost extrem de deranjată de apelul primit și i-a atras atenția cu câteva lucruri reporterului, precizând că nu este interesată de ce fac Anghel Damian și Theo Rose.

„Nu, n-am auzit-o (n.r. – vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. Și în al doilea rând, iarăși nu prea mă interesează veștile pe care le pot da publicațiile de genul dumneavoastră. Când ați mai pățit dumneavoastră să aflați o chestie care vă interesează și să mă sunați pe mine? Când s-a întâmplat orice în țara asta, începând de la Mineriadă, Colectiv, ce vreți dumneavoastră, când ați simțit să mă sunați pe mine? Să vorbim despre asta?! Despre orice pe lume?!

Ideea e cum degețelele dumneavoastră au simțit să formeze numărul meu? La Colectiv au fost implicați direct părinții acelor copii care au murit. I-ați sunat? Că văd că sunteți omul care dă telefoane. Pe care le consideră importante. I-ați sunat?

Mie mi-ați dat un telefon pe care nu vi-l permiteți pentru că eu cu dumneavoastră nu am niciun fel de relație. Dar niciuna. Și din fericire nici nu vom avea vreodată. Noi două. Ca să dați un telefon unui om și să-i spuneți absolut orice bârfă vreți dumneavoastră, trebuie să fiți un soi de cunoștință măcar.

Să aveți un soi de simpatie din partea acelui om. Orice. Dar din partea mea chiar nu aveți. Dumneavoastră nu sesizați că poziția pe care vă aflați este una care nu vă ajută în demersul pe care vreți să-l faceți? Încă nu v-ați prins? Nu aveți atâta intuiție? Spun acest lucru pentru că dumneavoastră v-ați apucat să dați un telefon unui om pe care nu-l cunoașteți ca să bârfiți. Nu mă interesează. Găsiți o prietenă, vedeți ce faceți. Că sigur o rezolvați cumva. E o țară în care chestia asta funcționează. Deci nu mai formați numărul ăsta de telefon, că e caraghios. Îmi stârniți un soi de milă, adică chiar nu aveți cu cine să vorbiți? Pe cuvânt?”, i-a spus Lia Bugnar unui jurnalist de la CAN CAN.

„Îmi pare foarte rău că nu stăm la bârfă în dimineața asta”

Lia Bugnar l-a criticat pe jurnalistul respectiv pentru modalitatea în care încearcă să atragă atenția cititorilor ca să câștige bani, apoi și-a cerut scuze în mod ironic pentru că nu au vorbit despre sarcina lui Theo Rose.

„Câtă vreme m-ați sunat, câtă vreme ați format numărul meu de telefon, tot ce spun eu are legătură cu ceea ce simt și ceea ce meritați să vă spun. Dumneavoastră nu-mi povestiți mie viața mea niciodată. Pentru că eu am trăit viața mea. Și eu vă povestesc dumneavoastră că nu avem despre ce să comunicăm noi două.

Felul în care dumneavoastră vă câștigați pâinea, felul în care mi-o câștig eu, cum intenționez eu să-mi petrec dimineața asta, cum ați început-o dumneavoastră, în ce fel aberant pentru mine, ne face două ființe din universuri paralele, este ca și când n-am fi contemporane. Așa că nu vă mai obosiți să pledați pentru demersul, din punctul meu de vedere derizoriu și penibil, pe care-l faceți. Deci îmi pare foarte rău că nu stăm la bârfă, la cafea în dimineața asta, dacă simt această nevoie sun o prietenă. La revedere!”, a adăugat Lia Bugnar.