Este oficial, Theo Rose este însărcinată!

După ce presa a scris despre acest subiect, iar apoi şi părinţii artistei au confirmat informaţia, Theo Rose a recunoscut şi ea, miercuri dimineaţă, că totul este adevărat.

Iată că acum a venit şi o primă reacţia din partea fericitului viitor tătic, Anghel Damian.

Anghel Damian: Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții

Într-o declaraţie oferită pentru PRO TV, Anghel Damian, regizor, creative producer și scenarist la serialul „Clanul” difuzat de acest post de televiziune, a mărturisit că vestea privind sarcina iubitei sale reprezintă „o bucurie inexprimabilă”.

Anghel Damian s-a arătat totuşi nemulţumit că el şi Theo Rose nu au putut face personal marele anunţ, pentru că informaţiile au apărut înainte în presă.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a declarat Anghel Damian, potrivit protv.ro.

Reamintim că, miercuri dimineaţă, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Theo Rose a confirmat că este într-adevăr însărcinată şi, la fel, şi-a arătat supărarea faţă de jurnaliştii care au stricat surpriza.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «Nepoate». Sau «Nepoată». Depinde! Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul! Vă pup”, a fost mesajul lui Theo Rose.

Ce spune mama lui Theo Rose despre sarcina fiicei sale?

Cu o zi în urmă, Cătălin Măruţă prezenta şi el, în cadrul emisiunii pe care o realizează tot la PRO TV, declaraţii în exclusivitate făcute de Nina Diaconu, mama lui Theo Rose (pe numele ei real, Teodora Maria Diaconu).

„Sar în sus! (de bucurie – n.r.) Sunt un om fericit, un părinte care asta aşteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum, că trebuie să stau cu bebeluşul dacă vine. Să fie sănătoşi şi să ne bucure viaţa, că asta aşteptăm, asta e împlinirea noastră”, a declarat mama lui Theo Rose pentru reporterii „La Măruţă”.

Întrebată dacă şi tatăl lui Theo Rose este fericit de această veste extraordinară, mama vedetei a răspuns: „Vă daţi, că are şi planuri, îl duce la fotbal!”

Nina Diaconu a recunoscut că a aflat despre sarcina fiicei sale de puţin timp, cu o săptămână-două în urmă. „Noi avem o familie mai mare şi ne-am bucurat cu toţii. (…) Ea iubeşte foarte mult copiii, a şi botezat câţiva copilaşi”, a mai spus mama lui Theo Rose.

„Este un copil cum şi-ar dori orice părinte, e un băiat deştept, frumos, responsabil, e ceva ce rar vezi, e cu totul şi cu totul special”, a mai spus aceasta şi despre Anghel Damian, viitorul fericit tătic.