LG G Flex va fi disponibil în Coreea de Sud de marţi, 12 noiembrie, la un preţ de 940 de dolari. În Europa, telefonul va fi disponibil din decembrie, iar unul dintre operatorii care îl vor introduce în ofertă este Orange. Preţul pentru Europa nu a fost anunţat, însă acesta ar putea fi în jurul a 1.000 de euro, preţ asemănator cu cel al rivalului Samsung Galaxy Round.

LG G Flex  are un ecran de 6 inch, OLED, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 de 2.3GHz, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, microSD, cameră foto de 13 megapixeli şi sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Dimensiunile lui LG G Flex sunt 160.5 x 81.6 x 7.9/8.7 mm. Telefonul are o greutate de 177 de grame. O caracteristică inedită a telefonului este carcasa. Spatele telefonului este acoperit cu un material capabil să se refacă singur atunci când este zgâriat.

Samsung Galaxy Round şi LG G Flex sunt telefoane cu ecrane curbate şi nu flexibile. LG a anunţat că a început producţia de ecrane OLED flexibile, iar primele unităţi vor ajunge pe piaţă anul viitor.