Leo Messi ar putea ajunge în MLS la Inter Miami. Gonzalo Higuain a făcut anunțul

Gonzalo Higuain, fostul mare atacant al Argentinei care evoluează la echipa din Florida, este de părere că Leo Messi ar putea ajunge în MLS, la Inter Miami. Acesta mai spune că marea ambiție a lui David Beckham este de a-l aduce pe fostul căpitan al Barcelonei să joace peste ocean.

Zvonurile despre o mutare peste ocean a lui Leo Messi au fost vehiculate intens în ultimul an, după ce câștigătorul a șase trofee Balonul de Aur a încercat să forțeze o plecare prematură de la Barcelona vara trecută, notează prosport.ro.

Gonzalo Higuain a vorbit despre zvonurile legate de Leo Messi cu presa spaniolă și a subliniat că nu vrea să intre în belele, subliniind că nu știe informații despre Leo la Miami.

„Nu vreau deloc să intru în belele, nu știu nimic despre Leo la Miami. El a semnat pe doi ani cu PSG. Clubul îl dorește, vom vedea”, spune acesta.

Leo Messi s-a despărițit de Barcelona vara trecută

FC Barcelona şi Lionel Messi, jucătorul argentinian al cărui nume este sinonim cu clubul de fotbal catalan, s-au despărțit. Deşi trebuia să semneze prelungirea contractului, acest lucru nu s-a întâmpla. Fotbalistul argentinian în vârstă de 34 de ani s-a despărțit de clubul de fotbal FC Barcelona, acolo unde a cunoscut celebritatea absolută şi a evoluat încă din 2004.

Lionel Messi a venit la Barcelona ca junior în anul 2001, la doar 13 ani, de la echipa argentiniană Newell’s Old Boys, şi a făcut pasul către echipa mare a catalanilor patru ani mai târziu.

Informaţia a fost confirmată în mod oficial şi pe contul de Twitter al FC Barcelona, unde stă scris că Leo Messi nu va mai continua să joace la acest club de fotbal.

“Deşi FC Barcelona şi Lionel Messi au ajuns la un acord şi la intenţia clară ca ambele părţi să semneze astăzi un nou contract, acest lucru nu se poate întâmpla, din cauza unor obstacole financiare şi structurale (regulamentele Ligii Spaniole). Drept urmare, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părţi regretă profund că dorinţele jucătorului şi clubului nu vor fi îndeplinite până la urmă.

FC Barcelona îşi exprimă din toată inima recunoştinţa faţă de jucător pentru contribuţia sa la creşterea clubului şi îi urează toate cele bune în viitor în plan personal şi profesional.”, au fost explicațiile oficiale ale clubului FC Barcelona.