Investiţia turcilor de la LC Waikiki  în această nouă locaţie este de  un milion de euro, incluzând stocul de produse, cheltuieli de personal  şi alte costuri operaţionale.  Retailerul are în total mai mult de 100 de persoane angajate în magazinele din România.

Retailerul are deja active şase magazine: două unităţi în AFi Palace Cotroceni (LC  Waikiki şi X – Side) şi câte un magazin în Unirea Shopping Center Bucureşti, Atrium Center Arad, City Park Constanţa şi Gold Plaza Baia Mare.

Centrul comercial Militari Shopping a fost lansat în anul 2009. Dezvoltat pe  un teren de peste 200.000 mp, complexul dispune de o suprafaţă închiriabilă de 53.100 mp şi de 2.500 locuri de parcare.

Printre chiriaşii mall-ului se numără Decathlon, Auchan, C&A, Kiabi, Imaginarium, Camaieu, Toyplex, Humanic, Maxi Pet, Hervis, NewYorker, Deichmann, dm,  Media Galaxy, Praktiker şi Domo. Militari Shopping este în portofoliul Atrium European Real Estate. La începutul anului 2011 compania era  activă în 11 ţări din Europa Centrală şi de Est, deţinând  154 de proprietăţi imobiliare cu o valoare totală pe piaţă de  aproximativ 2,2 miliarde de euro.