Laura Cosoi este în culmea fericirii. Vedeta a născut-o duminică, în zi de sărbătoare, pe cea de-a doua sa fetiță, pe nume Vera.

Vedeta a făcut marele anunț prin intermediul unei fotografi pe contul de socializare, chiar cu mâna fetiței.

Își dorește și un băiat

„Bine ai venit pe lume Vera. O copilărie minunată alături de familia ta frumoasă!”, „Felicitări! Vera (Credință) să crești mare și sănătoasă alături de Rita și părinții tăi frumoși!!”, „Bine ai venit, minune! Felicitări! Să vă trăiască sănătoasă și să vă bucure zilele alături de surioara mai mare!” sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Laura Cosoi spune că nu se opreşte până nu face şi un băieţel. Într-un interviu pentru revista Unica, vedeta spune că statutul de mămică o face extrem de fericită, arată romaniatv.net.

Laura şi Cosmin, soţul ei, își doresc o familie mare. Au vrut neapărat un partener de joacă pentru Rita, fetița lor, care în iunie împlinește 2 ani.

Exact ca în cazul primei sarcini, Laura Cosoi a optat pentru o naștere naturală, în ceea ce o privește pe Vera.

Dieta pe care a ținut-o în sarcină

”Acum, la sarcina cu surioara cea mică a Ritei, multă lume m-a întrebat ce dietă am ținut de am luat numărul minim de kilograme, normal în această perioadă.

În niciun caz nu mi-a fost gândul la altă dietă decât cea de sănătate. Am mai spus și cu altă ocazie: kilogramele luate în sarcină n-ar trebui să ne preocupe atât de tare, pentru că oricum se duc urgent, în perioada solicitantă următoare nașterii bebelușului.

Iar dacă avem un comportament alimentar echilibrat – nici nu rupem frigiderul, dar nici nu-l zăvorâm – lucrurile nu au cum să meargă altfel decât bine.

În această perioadă, dieta trebuie să fie îndreptată mai ales spre satisfacerea nevoilor nutritive ale mamei și copilului.”, a scris recent Laura Cosoi pe blogul său.