La întâlnire s-a discutat modul de derulare a anumitor operaţiuni şi contracte din cadrul grupului. Conform aceloraşi surse, zilele următoare austriecii intenţionează să demită şi alţi membrii ai conducerii Cesarom. Vizaţi sunt directorul operaţional, directorul financiar şi juristul companiei. Directorul operaţional Eduard Măcărescu (30 ani) a mai lucrat cu Christian Morath şi în conducerea distribuitorului de plăci ceramice Delta şi pentru retailerii Plus şi Rewe.

Până la această oră, reprezentanţii companiei nu au oferit detalii cu privire la această situaţie.
Christian Morath a anunţat în luna mai a acestui an că are programate investiţii de 14 mil. euro în extinderea capacităţii de producţie de la Cluj-Napoca. Momentan, Cesarom produce 6,5 milioane de metri pătraţi de plăci ceramice anual, urmând ca în 2013 să ajungă la 8,5 milioane metri pătraţi.
Pentru acest an, Lasselsbergger a estimat menţinerea cifrei de afaceri la nivelul anului trecut, la aproximativ 38,5 milioane de euro, şi creşterea cotei de piaţă la 42%, comparativ cu 38% în 2010. În ceea ce priveşte exporturile companiei, dacă pentru anul în curs, compania are în plan menţinerea acestora la 5% din totalul cifrei de afaceri, în 2012 acestea se vor ridica la 7%.  Producătorul are în acest moment patru magazine proprii de desfacere în Bucureşti, Cluj, Oradea şi Piatra Neamţ.