Compania hoteliera austriaca K+K va investi 20 de milioane de euro intr-un nou hotel in Capitala. Unitatea hoteliera va fi cotata cu patru stele si va avea un numar de 100-150 de camere. Zona in care se va situa noul hotel K+K este Universitate.

 

“Politica noastra este sa deschidem hoteluri doar in capitale, astfel ca extinderea in tara iese din discutie. Intotdeauna alegem locatii centrale, iar pentru Bucuresti preferam zona Universitate” declara pentru Capital Anamaria Dunca, resident manager K+K.

 

In mai putin de o luna lucrarile de constructii trebui demarate. Inca nu se stie daca va fi un proiect greenfield sau K+K va renova o cladire existenta.

 

“Am gasit doua cladiri in zona Universitate, una trebuie demolata, iar o alta necesita doar renovare, insa pentru moment nu stim sigur daca mergem pe proiect greenfield sau renovare” spune Dunca.

 

Compania tine sa mentioneze ca angajatii vor fi in unanimitate romani si ca lipsa de personal calificat nu a reprezentat o problema.

 

K+K a deschis anul trecut primul hotel in Bucuresti, in urma unei investitii de noua milioane de euro. Hotelul de pe bulevardul Regina Elisabeta are 67 de camere si este cotat cu patru stele.

 

Sursa: Capital 21 Iunie 2007