Ciolacu susţine că sunt puţini oamenii valoroşi şi oneşti, care sunt dispuşi să îşi închine întreaga viaţă binelui public, iar PNL ”face acum orice pentru a-i alunga”, referindu-se la demiterea directorului Băncii Naţionale de Gene.

„Sunt puțini oamenii valoroși și onești, care sunt dispuși să își închine întreaga viață binelui public.

Dar PNL face acum orice pentru a-i alunga! De tot! În loc să le ofere tot sprijinul necesar pentru a continua să construiască pentru România…

Așa cum vor să scape de Raed Arafat și de SMURD, acești amatori incompetenți tocmai l-au dat afară pe cel mai bun specialist pe care România îl avea în domeniul cercetării genetice vegetale.

Costel Vânătoru era până azi ”inima” unui proiect născut cu foarte multe eforturi și muncă prin care se dorea reintroducerea semințelor românești în agricultură și protejarea a zeci de mii de soiuri autohtone.

Nu a contat că este doctor în horticultură și un profesionist desăvârșit, care și-a dedicat întreaga viață cercetării. L-au dat afară de la conducerea ”Băncii Naționale de Gene” de la Buzău fără nicio explicație sau preaviz. Mare rușine!

Pot să înțeleg frustrarea și ura liberalilor pe PSD pentru că întotdeauna am guvernat mai bine ca ei, dar nu accept răzbunarea pe un om care nu are nicio legătură cu lupta politică.

Fiecare zi cu acești amatori iresponsabili înseamnă un dezastru mai mare pentru România. Trebuie împreună să îi oprim!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de facebook.

 

Reacția lui Marcel Ciolacu survine după ce Directorul Băncii Naţionale de Gene, cercetătorul Costel Vânătoru, a fost demis vineri de Ministrul Agriculturii.

În locul său, la conducerea Băncii de Gene a fost numit temporar directorul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) Adrian Chesnoiu.