Radu Mihaiu, susținut de Alianța USR PLUS și PNL pentru Primăria Sectorului 2, și-a anunțat azi candidatura. În acest context, premierul Ludovic Orban a susținut declarații în cadrul unui eveniment desfășurat în Parcul Național. Acesta a declarat că Firea face investiții în ultimele luni de mandat și că până acum nu a făcut nimic.

„Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. La Doamna Ghica am văzut organizare de şantier.

Numai că a uitat să comunice cu primarul Sectorului 2, să îi spună: ‘Nu scoate toţi pomii, nu pune pomi noi, nu fă spaţiu verde nou pe care ulterior să îl distrugă şantierul pe care îl fac eu la Doamna Ghica.

Am văzut că la capătul Pantelimonului a început să răsară scheletul unui park and ride. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun.

Ceea ce nu ai făcut patru ani, degeaba încerci să arăţi că eşti capabil să faci”, a spus Orban.

Ce a mai declarat Orban azi

Premierul a menționat că echipa Dreptei va ajuta Bucureștiul în dezvoltare și că problema traficului infernal și a parcărilor va fi rezolvată.

Ludovic Orban a subliniat că PNL susţine candidatura lui Radu Mihaiu pentru Primăria Sectorului 2 şi a menţionat că face această precizare deoarece „sunt unii care încearcă să creeze confuzii”.

„Sunt unii care mi-au zis că nu e foarte cunoscut. Am întrebat: ‘Cunoaşteţi cine e primarul Sectorului 2?’ Nimeni dintre locuitorii Sectorului 2 cu care m-am întâlnit nu a fost în stare să îmi spună cine e primarul Sectorului 2.

Radu Mihaiu s-a întâlnit cu mai mulţi locuitori ai Sectorului 2, numai în ultimele două luni, de o sută de ori faţă de numărul de oameni cu care s-a întâlnit cel care zice că e primarul Sectorului 2”, a precizat liderul PNL.

Ce părere are Orban despre Sectorul 2

„Sectorul 2 a fost extrem de prost administrat şi de administraţiile anterioare. Din păcate, a încăput pe mâna PSD de prea multă vreme. Sectorul 2 are nevoie de o nouă viziune, de modernitate, de adaptare la mileniul în care trăim”, a precizat premierul.

Sursă foto: INQUAM/Octav Ganea