Preşedintele Klaus Iohannis a transmis și un mesaj românilor, fiind surprins la Biserică. El le-a urat tuturor un Crăciun fericit, dar și pace în familie, sperând ca întreaga țară să poată depăși cu bine această perioadă extrem de dificilă.

„Vă doresc tuturor Crăciun fericit, linişte şi pace în familie! Naşterea Domnului să vă aducă şi linişte în suflet şi să trecem cu bine peste această perioadă grea! Vă doresc Sărbători fericite!”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, sâmbătă, în dimineaţa de Crăciun, aflat în compania soției sale, Carmen Iohannis.

Amintim faptul că și în seara de Ajun, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj emoționant în care își exprimă speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, românii vor trece cu bine de pandemia COVID.

Într-un mesaj video publicat pe contul de socializare, șeful statului speră la compasiune, dar și generozitate față de persoanele aflate în suferință acum și care au nevoie de un real sprijin.

Klaus Iohannis a adăugat că acest lucru semnifică, de fapt, spiritul autentic al Crăciunului.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Crăciun

„Căldura căminului, momentele prețioase pe care le petrecem alături de familie și de prieteni, bucuria pe care o vedem în ochii celor dragi, generozitatea și compasiunea față de cei aflați în suferință, care au nevoie de sprijinul nostru. Toate acestea înseamnă spiritul autentic al Crăciunului”, arată Iohannis într-un mesaj video.

Totodată, în același clip video, președintele Iohannis a mai adăugat că într-adevăr, 2021 a fost un an extrem de dificil, însă semnificația Crăciunului este și ea importantă și le poate da românilor o nouă speranță.

El a făcut apel la solidaritate, urându-le românilor un Crăciun Fericit, indiferent de coluț de lume în care se află în perioada sărbătorilor de iarnă.

„La finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificațiile acestei sărbători! Vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă”, a continuat șeful statului.

„Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla”, a mai spus Klaus Iohannis în mesajul său de Crăciun.