Kaufland a anunțat miercuri că retrage de la vânzare un leagăn pentru copii. Acest produs a fost comercializat în perioada 6 martie 2017-26 august 2020. Cei care au achiziționat produsul vor primi în magazine contravaloarea acestuia. Produsul Leagăn pentru copii 3 în 1 a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 06.03.2017 – 26.08.2020.

„În anumite circumstanțe, la produsul menționat, clemele de prindere ale piesei din mijloc se pot rupe, existând astfel posibilitatea de accidentare a copilului (6 – 36 luni)”, se arată într-un comunicat remis miercuri presei de Kaufland.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat și a retras de la comercializare produsul respectiv.

Clienții care au achiziționat produsul sunt rugați să nu îl mai utilizeze. Ei se pot prezenta în orice magazin pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Kaufland a mai retras un produs la începutul anului

În luna februarie, Kaufland a retras din magazine și produsul ”Newcential – Benzi pentru antrenament”, la care există posibilitatea desprinderii cuplajului. Clienţii puteau returna produsul în orice magazin, chiar dacă nu mai aveau bonul. Produsul s-a aflat la vânzare în magazinele Kaufland începând cu 06.01.2021.

”La acest articol există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanţe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului. Clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească.

Pentru a proteja siguranţa consumatorilor, Kaufland a reacţionat imediat şi a retras de la vânzare produsul menţionat, din lotul cu numărul 1234261-4020”, a transmis compania.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Primul magazin Kaufland s-a deschis în România în anul 2005, rețeaua urmând să cunoască o dezvoltare spectaculoasă, astfel încât în 2009 se deschidea al 44-lea magazin Kaufland în România.

Dezvoltarea a continuat, iar în 2014 Kaufland România a deschis magazinul cu numărul 100 din țara noastră.