În concordanță cu o cercetare recentă Kaspersky Lab, care a arătat că 42% dintre  companiile mici sunt îngrijorate de programele cryptomalware, cea mai nouă versiune de Kaspersky Small Office Security aduce o protecție mai mare împotriva programelor care criptează date. Funcțiile anti-ransomware din componenta System Watcher nu doar blochează tentativele de criptare, ci declanșează backup-ul și recuperarea, automat.

Având în vedere că tot mai multe companii mici se bazează pe mobile banking pentru a avea acces la conturile lor, popularitatea tranzacțiilor online nu a trecut neobservată de comunitatea infractorilor. Pentru a contracara acest lucru, funcția Safe Mode din Kaspersky Small Office Security protejează mai bine tranzacțiile financiare, împotriva fotografierii ecranului sau a utilizării funcției de copiere, pe care infractorii le folosesc, de obicei, ca să fure date importante și active financiare. 

În afara acestor îmbunătățiri importante, cea mai nouă versiune de Kaspersky Small Office Security oferă, de asemenea, companiilor mici o modalitate simplă de a-și monitoriza nivelul de securitate. Prin intermediul unei console dedicate, care funcționează în cloud, companiile au o vedere centralizată asupra tuturor dispozitivelor din rețeaua lor – de la PC-uri, la laptopuri, servere de fișiere și dispozitive mobile. Portalul online permite accesarea informațiilor de oriunde, oricând, și activarea sau schimbarea setărilor de protecție, după cum este cazul.

Creat special pentru companiile cu 5-25 de computere, Kaspersky Small Office Security este soluția de securitată cea mai testată și mai premiată pentru computere, servere, laptopuri și dispozitive mobile, protejându-le de atacuri online, fraudă financiară, ransomware și pierderi de date.