Reducerea specială pentru Kaspersky Pure se aplică atât produselor din retail, cât şi licenţelor electronice comercializate în magazinele online ale partenerilor oficiali şi pe site-ul kaspersky.ro.
„Am ales Kaspersky Pure pentru această promoţie din mai multe motive, unul dintre ele fiind că soluţia a fost aleasă drept „Produsul Anului 2011” la categoria Securitate, de către cititorii uneia dintre cele mai importante publicaţii IT&C din România – Chip”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Consider Kaspersky PURE un cadou potrivit pentru îndrăgostiţi, pentru protejarea vieţii lor digitale, departe de orice înseamnă malware, spam, phishing sau atacuri cibernetice, adică poluare digitală”, completează Cimpoeşu.
Kaspersky Pure a fost lansat în România în prima jumătate a anului trecut, iar varianta actualizată a produsului a devenit disponibilă odată cu sfârşitul lui 2010. Aceasta din urmă vine cu funcţionalităţi noi şi îmbunătăţiri ale modulelor de control parental, manager de parole sau criptare a informaţiilor stocate pe computer.