Pentru a oferi publicului telespectator informatii in timp real si analize “de la fata locului” despre alegerile din Statele Unite”, Kanal D a trimis o echipa de jurnalisti care va transmite zilnic, in perioada 3 – 6 noiembrie la jurnalele de la 7.30, 12.30 si 19.30, corespondente live din inima Americii – New York.

Kanal D va oferi publicului o multime de materiale inedite si captivante despre atmosfera americana din timpul alegerilor, care vor face deliciul telespectatorilor Kanal D, deoarece ii vor aduce pe romani din America acasa prin intermediul stirilor Kanal D si vor prezenta povesti impresionante de succes sau supravietuire in ”tara tuturor posibilitatilor”.

La un eveniment de o asemenea anvergura, pe pamant strain, in calitate de jurnalist ai nevoie si de sprijinul celor mai buni. Echipa Kanal D va colabora cu colegii si partenerii de la CNN New York pentru ca telespectatorii sai sa primeasca cea mai buna, completa si obiectiva informare in cel mai scurt timp. Echipa Kanal D trimisa in Statele Unite este formata din Nicoleta Dragusin – news editor Kanal D si corespondent CNN pentru Romania si cameramanul Rolf Vescan.

“Alegerile prezidentiale din America vor avea o prezentare cu totul si cu totul inedita pentru telespectatorii Kanal D. Vom avea transmisiuni si corespondente telefonice in direct de fiecare data cand ceva important se intampla. Veti afla, in direct, de la Kanal D, cine va conduce Statele Unite in urmatorii patru ani, ce cred americanii despre viitorul presedinte si care sunt reactiile oficiale ”la cald”. Prima transmisiune in direct pe care echipa Kanal D o va face din inima Americii, New York, va fi in ziua de dinaintea alegerilor, pe 3 noiembrie, iar relatarile in direct despre atmosfera de acolo vor continua chiar si dupa incheierea alegerilor. “ ne declara Nicoleta Dragusin, reporterul Kanal D.