Informaţia vine după ce actriţa în vârstă de 46 s-a căsătorit, miercuri, în secret, cu actorul Justin Theroux, în vârstă de 43 de ani. În prezent, cuplul îşi petrece luna de miere în Bora Bora.

Surse apropiate lui Aniston spun că actriţa a filmat deja pentru o campanie publicitară pentru compania aeriană cu sediul în Dubai. Jennifer Aniston va apărea atât în reclamele TV, cât şi în cele tipărite, în campaniile internaţionale ale Emirates Airlines.

În afară de Emirates Airlines, actriţa face reclamă şi pentru produsele de îngrijire a pielii Aveeno, pentru Smart Water, precum şi pentru linia de produse de îngrijire a părului Living Proof, pe care o codeţine.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

SURSA: Mediafax